CAFENEA PUBLICĂ. FACEM CINSTE CU O CAFEA, VII SĂ VORBIM DE GIURGIU?

CAFENEA PUBLICĂ. FACEM CINSTE CU O CAFEA, VII SĂ VORBIM DE GIURGIU?

Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum și Organizația Bene Merenti vă invită la evenimentul Cafeneaua publică în data de 8 iulie 2015, începând cu ora 17:30, la Restaurant Koroma (fostul Rapsodia), str. 1 Decembrie 1918, Giurgiu.
Evenimentul va avea loc sub forma unei cafenele publice, o metodă de dialog activ, schimb de informaţii şi identificarea de soluţii creative pentru acţiuni în comunitate. În timpul cafenelei, vom dezbăte subiecte de interes în cadrul comunității împreună cu actori din societatea civilă, administrația publică și mediul privat.
Noi încurajăm discuțiile libere, propunerile de proiecte, ideile de dezvoltare ale comunității din partea fiecărei persoane rezidente în Giurgiu, indiferent de vârstă.
Cafeneaua publică este unul dintre instrumentele prin care ne propunem să stimulăm implicarea cetățenilor, a ONG-urilor și a reprezentanților mediului privat în procesul decizional de la nivelul municipiului Giurgiu.
Participarea la cafeneaua publică este gratuită.
Proiectul „Idei pentru comunitate”, finanţat prin granturile SEE 2009–2014, în cadrul Fondului ONG în România, are la bază conceptul inovator de Community-led Local Development – CLLD, respectiv dezvoltarea locală aflată în responsabilitatea comunității.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul S-A ÎNCHEIAT PRIMA ETAPĂ A DEZINSECȚIEI AERIENE ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.