SUTE DE COPII AU PARTICIPAT LA ACTIUNILE ORGANIZATE DE MUNICIPALITATE CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE

SUTE DE COPII AU PARTICIPAT LA ACTIUNILE ORGANIZATE DE MUNICIPALITATE CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE

rimăria Municipiului Giurgiu, Centrul Cultural Local “Ion Vinea” şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale au organizat o serie de acţiuni cu ocazia zilei de 1 iunie, oferindu-le copiilor din Giurgiu, de ziua lor, o zi întreagă de spectacole, toate desfăşurate în foişorul din Parcul Alei.
Concomitent cu evoluţia pe scenă a copiilor cu talente artisitice, iubitorii sportului au avut la dispoziţie mai multe competiţii care s-au desfăşurat pe pietonala Mircea cel Bătrân, una dintre acestea adresându-se amatorilor de role, un sport des practicat de copiii din Giurgiu. La Biserica Buna Vestire din Giurgiu, a fost oficiată o liturghie dedicată copiilor, urmată de un spectacol de muzică şi dansuri susţinute de copiii de la Grădiniţa Dumbrava Minunată din Giurgiu. De asemenea, o firmă de asigurări din Giurgiu a premiat cele mai bune desene pe asflat la care s-au înscris zeci de copii.
Pe lângă evenimentele organizate de muncipalitate în Parcul Alei şi pe pietonala Mircea cel Bătrân, copiii din Giurgiu au mai avut ca alternativă de distracţie şi Parcul Elevilor, acolo unde s-au desfăşurat competiţii de cros, demonstraţie de arte marţiale dar şi minifotbal. La toate aceste activităţi au răspuns cu prezenţa foarte mulţi copii.
Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită şi la Giurgiu s-a încheiat cu un spectacol de muzică şi dans, în Foişorul din Parcul Alei, susţinut de copiii care activează în cadrul cercurilor de arte ale instituţiilor de cultură din Giurgiu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ACȚIUNE DE PREMIERE A MEDICILOR GIURGIUVENI, LA ATENEUL “NICOLAE BĂLĂNESCU”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.