SJA si Primaria Giurgiu premiaza elevii performanti

SJA si Primaria Giurgiu premiaza elevii performanti

Este deja al treilea an consecutiv în care Direcţia Generală Anticorupţie prin Serviciul Județean de la Giurgiu premiază elevii giurgiuveni pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiade și concursuri naționale. Festivitatea de premiere a avut loc la Colegiul Naţional Ion Maiorescu, joi, 28 mai, acolo unde 25 de elevi de toate vârstele au fost răsplătiţi pentru munca depusă.
Premiile au fost acordate de SJA cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu, și în acest an, la eveniment, fiind prezent primarul municipiului, Nicolae Barbu, însoțit de administratorul public, Niculae Ghiță. Reprezentanții administrației locale i-au felicitat pe elevii merituoși, iar Gigi Oprișan, inspectorul școlar general le-a spus că reprezintă un exemplu pentru colegii lor.
Acțiunea de astăzi se înscrie în calendarul activităților dedicate Zilei DGA sărbătorită anual pe 30 mai, alături de seminarul pe tema achizițiilor publice desfășurat lunea trecută și de campania de informare derulată ieri în municipiul Giurgiu. Anul acesta, Direcția Generală Anticorupție sărbătorește zece ani de existență.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE DESFĂŞOARĂ CAMAPANII DE INFORMARE ÎN PARTENERIAT CU PRIMĂRIA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.