SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE DESFĂŞOARĂ CAMAPANII DE INFORMARE ÎN PARTENERIAT CU PRIMĂRIA GIURGIU

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE DESFĂŞOARĂ CAMAPANII DE INFORMARE ÎN PARTENERIAT CU PRIMĂRIA GIURGIU

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne sărbătoreşte la data de 30 mai, 10 ani de la înfiinţarea sa ca structură de poliţie judiciară specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.
Cu această ocazie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu desfăşoară în această perioadă o serie de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea corupţiei şi totodată pentru responsabilizarea populaţiei în ceea ce priveşte darea şi luarea de mită prin acţiuni şi distribuirea de materiale în zonele aglomerate ale municipiului.
Miercuri, 27 mai, reprezentanţi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu împreună cu agenţi ai Poliţiei Locale au desfăşurat o campanie de informare stradală, împărţind trecătorilor pliante, explicându-le acestora că de fiecare dintre noi depinde gradul de răpândire a corupţiei.
Campania de informare a cetăţenilor este organizată la nivel naţional de Direcţia Generală Anticorupţie, iar la nivel local prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU AFERENTĂ LUNII MAI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.