LICEUL TEORETIC “TUDOR VIANU” VA INTRA INTR-UN PROCES DE MODERNIZARE

LICEUL TEORETIC “TUDOR VIANU” VA INTRA INTR-UN PROCES DE MODERNIZARE

Învăţământul din Giurgiu este şi va fi o prioritate pentru municipalitate şi asta pentru a oferi elevilor cele mai bune condiţii în ceea ce priveşte procesul educaţional. Administraţia publică locală a acordat în anul 2014 o atenţie deosebită Colegiului Naţional “Ion Maiorescu”, a cărui reabilitare a fost finalizată în toamna anului trecut, graţie constructorilor şi perseverenţei de care a dat dovadă municipalitatea. Lucrările de reamanajare şi reabilitare ale instituţiilor de învăţământ continuă şi în acest an, cu Liceul Teoretic “Tudor Vianu” şi Liceul Teoretic “Nicolae Cartojan”.
În perioada imediat următoare, Liceul Teoretic “Tudor Vianu” va intra într-un proces de modernizare şi igienizare. Mobilierul (bănci, catedre, table, scaune pentru elevi şi profesori) din toate sălile de curs va fi înlocuit cu unul nou, în cinci clase va fi înlocuit parchetul şi totodată vor fi efectuate lucrări de reabilitare (acolo unde este cazul).
Mobilierul vechi va fi recondiţionat şi va avea ca destinaţie celelalte licee din Giurgiu, unde mobilierul actual se află într-o stare avansată de degradare.
Odată cu asfaltarea curţii Colegiului Naţional “Ion Maiorescu”, municipalitatea a dat startul aceluiaşi gen de lucrare şi pentru Liceul Teoretic “Nicolae Cartojan”.
“Cele două licee vor avea un teren de sport, unde elevii să poată să-şi desfăşoare orele de educaţie fizică în cele mai bune condiţii”, a declarat primarul Nicolae Barbu în conferinţă de presă.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul CONCURSUL NATIONAL “RITMURI DE TOACA” – LA A-X-A EDITIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.