Primaria Municipiului Giurgiu, partener in cea de-a doua editie a campaniei de voluntariat “Let’do It, Danube!”

Primaria Municipiului Giurgiu, partener in cea de-a doua editie a campaniei de voluntariat “Let’do It, Danube!”

Miercuri, 1 aprilie, la sediul Primăriei Municipiului Giurgiu a fost semnat Acordul de parteneriat în cadrul proiectului “Let’s Do it, Danube!”
Proiectul, aflat la cea de a doua ediţie, a înregistrat un real succes în 2014 şi vizează două direcţii importante de implicare socială: educaţia şi mediul. Obiectivul principal al proiectului este asigurarea unui context favorabil dezvoltării durabile a comunităţilor din judeţele dunărene. Primarul municipiului Giurgiu, un susţinător al acestei campanii, a subliniat importanţa acestui proiect din punct de vedere social şi a spus că a sprijinit necondiţionat parteneriatul Let’do It şi că o va face în continuare: “Actiunea de anul trecut a fost un succes şi sunt convins că şi cea de anul acesta va fi la fel. Trebuie să îi ajutăm pe cei din jurul nostru să îşi schimbe mentalitatea. Şi asta se poate face încă de la vârste mici. Genul acesta de acţiuni îi învaţă pe copii că trebuie să protejeze mediul înconjurător pentru a creşte sănătoşi.” La prima ediţie Let’do It! au participat 9.000 de voluntari şi s-au colectat peste 10.000 de saci cu deşeuri.
Campania din 2015 a debutat pe 21 martie cu o acțiune de ecologizare, va continua cu o amplă campanie de educare ecologică în școlile din județele dunărene și o acțiune de curățare a malurilor şi canalelor Dunării pe 27 iunie 2015, în apropierea Zilei Internaționale a fluviului Dunărea, a declarat Lăcrămioara Ocunschi, coordonator proiect Let’s do it! la Giurgiu.
Pe parcursul lunilor aprilie, mai şi iunie vor avea loc o serie de concursuri şi acţiuni de ecologizare în care vor fi angrenate toate instituţiile publice, unităţile de învăţământ, dar şi giurgiuvenii care vor dori să se alăture acestui proiect de mare amploare.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ALIMENTE PENTRU MASA DE PASTE SI MENIU SPECIAL PENTRU BENEFICIARII CANTINEI DE AJUTOR SOCIAL

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.