PORTI DESCHISE LA PRIMARIA GIURGIU

PORTI DESCHISE LA PRIMARIA GIURGIU

Joi, 9 aprilie 2015, un grup de elevi ai claselor a IX-a şi a X-a de la Liceul “Nicolae Cartojan” a vizitat sediul Primăriei Municipiului Giurgiu. Însoţiţi de directorul liceului, prof. Ion Ghimpeţeanu, şi inspectorul general şcolar, prof. Gigi Oprişan, elevii au fost întâmpinaţi de edilul şef Nicolae Barbu şi administratorul public Niculae Ghiţă.
Acţiunea face parte din programul „Şcoala Altfel” şi a oferit prilejul oaspeţilor de a participa la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Giurgiu ce a avut loc în această dimineată. Tinerii s-au arătat încântaţi de ocazia oferită, dar mai ales de faptul că au vizitat birourile instituţiei, au fost într-un dialog permanent cu reprezentanţii administraţiei care au fost alături de ei pe tot parcursul vizitei.
Conform programului stabilit, după şedinţa de Consiliu Local, primarul Nicoale Barbu a fost ghidul elevilor şi le-a făcut o scurtă prezentare a municipiului Giurgiu, le-a vorbit despre strategia de dezvoltare a oraşului, apoi, în holul Primăriei au vazut peretele cu premii al municipalităţii şi panoul primarilor.
Cea mai interesantă parte a vizitei a fost pentru elevii giurgiuveni biroul Primarului Nicolae Barbu şi scaunul acestuia pe care s-au asezat rând pe rând. Au urmat apoi vizite în alte birouri, al administratorului public, al viceprimarilor, după care au mers la Biroul de Relaţii cu Publicul, locul unde orice cetăţean poate veni pentru a depune o solicitare ori pentru a se înscrie la audienţe. O altă locaţie interesantă a fost sala în care sunt oficiate căsătoriile, unde primarul le-a vorbit despre importanţa căsătoriei şi drepturile familiei. După acest tur de forţă, elevii s-au întors în sala de şedinţe unde au servit suc şi cozonac şi au completat câte un chestionar cu impresii despre vizita în Primărie. Multi dintre ei au spus că şi-ar dori să lucreze în administraţia locală. La final au facut poze cu edilul şef şi administratorul public şi au primit punguţe cu cadouri simbolice de Paşte.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PRIMARUL NICOLAE BARBU A SEMNAT UN CONTRACT DE FINANTARE EUROPEANA PENTRU REABILITAREA TERMICA A CINCI BLOCURI DIN POLICLINICĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.