MUNICIPALITATEA A DEMARAT LUCRARILE PENTRU CONSTRUIREA PISTEI DE ATLETISM

MUNICIPALITATEA A DEMARAT LUCRARILE PENTRU CONSTRUIREA PISTEI DE ATLETISM

Primăria Municipiului Giurgiu a început lucrările de construcţie şi amenajare a Pistei de Atletism din Parcul Tineretului.
Acest obiectiv de mare interes pentru giurgiuveni se doreşte a fi un spaţiu pentru relansarea activităţilor de educație fizică şi sport (în special atletism) pentru toate categoriile de populaţie, dar mai ales pentru a oferi posibilitatea desfăşurării activităţilor sportive şcolare şi de performanţă şi organizarea de competiţii sportive.
“Dorim să amenajăm acea zonă într-una sportivă, dat fiind faptul că în apropiere se află şi Sala Sporturilor, Stadionul Astrei. În acest fel, sportivii giurgiuveni, în special cei care practică atletismul şi care au fost până acum privati de condiţii optime de a face performanţă, vor avea în sfârşit un loc unde să practice probele atletice în perspectiva obţinerii performanţei” a spus edilul sef, Nicolae Barbu.
Pista de atletism se va construi în interiorul parcului Tineretului şi va avea patru culoare de alergare din materiale moderne şi conform celor mai înalte standarde, pistă care să răspundă şi cerinţelor impuse de sportul de performanţă, un sector pentru săritura în lungime, triplusalt şi sectorul de aruncare greutate. Lucrările de construcţie a Pistei de atletism sunt preconizate a fi terminate cel târziu la sfârşitul verii.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Primaria Municipiului Giurgiu, partener in cea de-a doua editie a campaniei de voluntariat “Let’do It, Danube!”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.