CONFERINTA DE PRESA OCAZIONATA DE INUGURAREA OFICIALA A OBIECTIVULUI EXECUTAT PRIN “PROIECTUL PAN EUROPEAN DE TRANSPORT “

CONFERINTA DE PRESA OCAZIONATA DE INUGURAREA OFICIALA A OBIECTIVULUI EXECUTAT PRIN “PROIECTUL PAN EUROPEAN DE TRANSPORT “

Primăria Giurgiu a găzduit miercuri, 22 aprilie 2015 conferinţa de presă ocazionată de inaugurarea oficială a obiectivului executat prin proiectul “Pan European de transport “.
La eveniment au participat reprezentanţi ai municipalităţilor implicate, parteneri, constructori dar şi invitaţi din cadrul instituţiilor publice giurgiuvene, respectiv preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea.
Gazda întâlnirii a fost primarul Nicolae Barbu care a amintit şi despre viitorul proiect transfrontalier finanţat de Uniunea Europeană în care Primăria Giurgiu va fi partener lider, iar Primăria Ruse, partener secundar.
Partenerul lider al acestui proiect a fost reprezentat de Primăria Ruse, la Giurgiu fiind astăzi prezent viceprimarul Dimitar Nakov.
Întâlnirea a cuprins o prezentare a proiectului realizată de coordonatorul de proiect, Mirela Popazu, obiectivele realizate şi cele propuse pentru ultimele luni de implementare.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul CONCURSUL DE CULTURA GENERALA “STII SI CASTIGI” SI-A ADJUDECAT CASTIGATORII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.