ASTAZI A FOST DAT ORDINUL DE INCEPERE A LUCRARILOR LA BLOCUL C2–DUNAREANA DIN TINERETULUI

ASTAZI A FOST DAT ORDINUL DE INCEPERE A LUCRARILOR LA BLOCUL C2–DUNAREANA DIN TINERETULUI

Fostul cămin C2-Dunăreana din cartierul Tineretului îşi va schimba complet aspectul în următoarele luni, după ce astăzi a fost dat ordinul de începere în vederea modernizării, reabilitării şi recompartimentării pentru a fi transformat într-un bloc de locuinţe sociale.
Căminul va suferi modificări atât la exterior cât şi la interior, va fi mansardat şi actualele spaţii locative vor fi redimensionate, astfel încât la finalul anului, când va fi gata proiectul, în acest bloc să existe 70 de locuinţe pentru beneficiari. Selecţia locatarilor se va face ţinându-se cont de anumite criterii şi aspecte de ordin social şi financiar, printre care locul de muncă, vechimea cererii, studii, numărul membrilor, din cele peste 1.300 de dosare depuse la Primăria Giurgiu pentru o locuinţă socială.
Lucrările se estimează a fi gata la sfârşitul anului, aşa cum este prevăzut în contract, atât primarul Nicolae Barbu, cât şi constructorul fiind optimişti cu privire la modul în care vor decurge, costul total fiind de circa 2.140.000 lei cu TVA inclus. Aflat în imediata vecinătate, blocul C1 a intrat deja în atenţia municipalităţii, la vizita de astăzi stabilindu-se deja un punct de plecare şi o metodă de lucru pentru a putea fi reabilitat şi pus la dispoziţia cetăţenilor.
Aşa cum a mai spus şi cu alte ocazii, giurgiuvenii cu posibilităţi materiale reduse, dar cu un loc de muncă şi fără datorii la bugetul local, vor putea beneficia de o astfel de locuinţă, a conchis edilul şef, Nicolae Barbu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul GARDULETELE DE PE BULEVARDUL BUCURESTI VOR AJUNGE LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.