ACTIUNE DE CURATENIE IN ZONA BLOCULUI D DE LA ISTRU

ACTIUNE DE CURATENIE IN ZONA BLOCULUI D DE LA ISTRU

Sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 10:00, toţi locatarii blocului D din cartierul Istru sunt invitaţi de către municipalitate să participe la acţiunea de curăţenie din jurul acelui bloc.
Bazându-se pe simţul civic de care ar trebui să dea dovadă fiecare giurgiuvean, primarul Nicolae Barbu este de părere că fiecare trebuie să strângă gunoaiele pe care le-a aruncat intenţionat pe domeniul public.
Astfel, pentru acţiunea de sâmbătă, edilul Nicolae Barbu a solicitat şi sprijinul Grupului Local de Iniţiativă Giurgiu pentru întocmirea unui tabel nominal, şi asta pentru că participarea la curăţenie a fiecărui locatar va fi un avantaj pentru prelungirea contractului de locuinţă.
Acţiunea de ecologizare a acestei zone a fost stabilită într-o zi nelucrătoare, tocmai pentru ca niciun locatar să nu poată invoca motivul locului de muncă.
În conferinţa de presă susţinută miercuri, 2 aprilie, Nicolae Barbu a mai subliniat că va fi prezent acolo pentru a se convinge că lucrurile merg aşa cum trebuie:
“Am solicitat şi Grupului Local de Iniţiativă să ia legătura cu locatarii acestui bloc. Majoritatea giurgiuvenilor care locuiesc în acea zonă au contracte până în luna mai, tocmai de aceea se va face un tabel nominal pentru a stabili cine mai are o şansă să beneficieze de o locuinţă socială. Am ales ziua de sâmbătă special pentru a nu invoca motivul că sunt la serviciu. Sunt de părere că fiecare trebuie să-şi cureţe locul în jurul lui şi îi asigur pe locatarii acestui bloc de prezenţa mea la acţiune”.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ALIMENTE PENTRU MASA DE PASTE SI MENIU SPECIAL PENTRU BENEFICIARII CANTINEI DE AJUTOR SOCIAL

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.