LOCUITORII DIN CARTIERUL TINERETULUI BENEFICIAZA DIN 17 MARTIE DE O AGENTIE A DIRECTIEI DE TAXE SI IMPOZITE LOCALE

LOCUITORII DIN CARTIERUL TINERETULUI BENEFICIAZA DIN 17 MARTIE DE O AGENTIE A DIRECTIEI DE TAXE SI IMPOZITE LOCALE

Pentru a decongestiona cozile interminabile formate de giurgiuveni la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, municipalitatea a decis înfiinţarea unei alte agenţii de plată în cartierul Tineretului.
Astfel, începând cu data de 17 martie, când a avut loc inaugurarea noii casierii, locuitorii din cartierul Tineretului îşi pot plăti dările către stat, aproape de casă, mai exact la fostul punct termic PT 64 situat în spatele marketului ANDY.
La inaugurarea Agenţiei au participat viceprimarul Alexandru Vladu şi directorii instituţiiilor subordonate Consiliului Local şi Primăriei.
Programul de lucru al Agentiei DTIL din cartierul Tineretului este zilnic intre orele 7.30-15.30 , iar giurgiuvenii vor avea la dispozitie doua casierii unde isi pot achita taxele si impozitele locale. Acest punct de lucru al Directiei de Taxe si Impozite Locale vine in completarea celorlalte casierii existente: sediul DTIL(zona Policlinica) si Piata Centrala. Pe viitor municipalitatea intentioneaza sa mai deschida o casierie si in zona Negru Voda, unde cetatenii vor beneficia de aceleasi servicii de incasare taxe si impozite.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Parcuri si locuri de joaca modernizate sau amenajate de la zero

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.