LICEUL NICOLAE CARTOJAN A INTRAT IN COMPETITIA ” STII SI CASTIGI”

LICEUL NICOLAE CARTOJAN A INTRAT IN COMPETITIA ” STII SI CASTIGI”

Marți, 3 martie, a fost rândul elevilor de la Liceul Teoretic Nicolae Cartojan să-și etaleze cunoștințele de cultură generală în cadrul concursului ”Știi și câștigi”.
Față de celelalte licee din acest program la liceul Cartojan a avut loc o premieră, și anume, printre participanți nu s-a aflat niciun băiat, la această fază a competiției înscriindu-se 12 fete, câte trei de la fiecare an de studiu.
Concursul s-a desfășurat după același regulament, repectiv fiecare participant trebuia să răspundă la cinci întrebări obligatorii și două la alegere din domeniile preferate de concurenți, având la dispoziție 30 de secunde pentru fiecare răspuns.
O altă premieră s-a înregistrat și în cazul alegerii domeniilor suplimentare, printre acestea numărându-se pedagogia și literatura biblică.
Întrebările au fost adresate tot de către dr. Cosmin Georgescu și adaptate în funcție de anul de studiu, dar nu se găsesc neapărat în programa școlară, scopul concursului fiind acela de a stimula dorința tinerilor de a acumula cât mai multe cunoștințe.
Cele patru reprezentante ale liceului Nicolae Cartojan în următoarea etapă a concursului au fost Peptu Petruța, Ioanițescu Cristina, Cristea Andra Mihaela și Bădălan Nicoleta, fiecare concurentă fiind recompensată cu o diplomă pentru locul I, respectiv diplome de participare.
Juriul competiției a fost format din directorul liceului, prof. Ghimpețeanu Ion, Truță Ion, reprezentantul Consiliului Seniorilor, și Chiran Adrian din partea Consiliului Local al Tinerilor.
Pe lângă cei care au făcut parte din juriu la concurs au mai luat parte Mugurel Roșu, reprezentant al Primăriei Municipiului Giurgiu, care a fost și moderatorul competiției, Brânduș Simona din partea CLT, precum și dr. Cosmin Georgescu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul 110 SUBSOLURI AU FOST IGENIZATE PANA IN PREZENT CU SPRIJINUL MUNICIPALITATII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.