GSL CONTINUA CURATENIA DE PRIMAVARA

GSL CONTINUA CURATENIA DE PRIMAVARA

Municipalitatea giurgiuveană, prin Giurgiu Servicii Locale (GSL), continuă curățenia de primăvară începută luna aceasta. Pentru ca orașul să capete un aspect cât mai plăcut, curat și îngrijit, acțiunea de curățenie vizează, ca și în ceilalți ani, vopsirea bordurilor și a copacilor, refacerea marcajelor rutiere, tunderea și săparea trandafirilor, plantarea de flori, arbori și arbuști, însămânțarea cu gazon a zonelor verzi, toaletarea copacilor și a gardurilor vii, înlocuirea mobilierului stradal deteriorat și revopsirea acestuia și montarea de coșuri de gunoi.

Pentru curățenia de primăvară de anul acesta GSL și-a propus văruirea a 3.000 de pomi aflați pe străzile principale ale orașului, toaletarea a 552 de copaci, vopsirea a 15.000 mp de bordură, plantarea a 800 de pomi, revopsirea a 700 de bănci, înlocuirea a 350 de lamele de bănci, revopsirea stâlpilor metalici aflați pe tronsonul Autogară – Steaua Dunării. De asemenea, au fost comandate 10.000 de petunii și 3.000 de panseluțe ce vor fi plantate în parcuri, sensuri giratorii și spațiile verzi de pe străzile principale.

Până în prezent, au fost toaletați peste 90 de copaci pe bd. București, zona centrală și parcuri, au fost văruiți 203 copaci în zona Portului, zona București și străzile principale, au fost vopsiți 2745 metri pătrați de bordură în zonele Port și București, au fost plantați 300 de pomi în parcuri, cei mai mulți în Parcul Tineretului, au fost revopsite 53 de bănci și montate 28 de coșuride gunoi pe stâlpi metalici de la Romarta până la Spitalul Județean. Totodată, a fost completat cu gazon rondul de la intersecția străzilor Vlad Țepeș și P. Ghelmez și cel de la Abator și se va continua cu celelalte ronduri din oraș. În ceea ce privește marcajele rutiere, în prima fază se vor reface marcajele longitudinale din zona Partizani, tronsonul str. 23 August- bd. 1907, străzile Tudor Vladimirescu, Cuza Vodă, apoi se va continua cu celelalte zone.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul 50 DE CAINI CAPTURATI LUNA ACEASTA DE PE STRAZILE MUNICIPIULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.