Apel catre cetatenii care nu si-au ridicat ajutoarele alimentare

Apel catre cetatenii care nu si-au ridicat ajutoarele alimentare

Primăria Municipiului Giurgiu face un apel către cetățenii care nu și-au ridicat ajutoarele alimentare destinate persoanelor defavorizate sau cu venituri foarte mici. Acestea sunt așteptate de luni până vineri, între orele 7.00-15.00, la Cantina de Ajutor Social din bulevardul 1 Decembrie 1918.
Pentru a-și putea ridica produsele, oamenii trebuie să se prezinte cu cupoanele nominale primite prin poștă și cu actul de identitate în original.
În acest moment, au mai rămas circa 500 de beneficiari dintre cei înscriși pe listele permanente care încă nu și-au ridicat pachetele.
De asemenea, mai sunt persoane care au fost înscrise ulterior pe liste suplimentare. Acestea trebuie să aibă asupra lor actul de identitate în original și un document doveditor în original și copie (certificat de handicap, talon de pensie, adeverință de șomaj, etc ).
Persoanele care din diverse motive nu pot veni personal să-și ridice produsele pot trimite pe cineva din familie care să ridice pachetele în numele lor pe baza actului de identitate în original al beneficiarului, dar și al celor care ridică pachetele.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Consiliul Local al Seniorilor s-a reunit intr-o noua ședinta aferenta lunii februarie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.