Taxa de habitat pentru chiriasii imobilelor aflate in proprietatea si administrarea municipalitatii

Taxa de habitat pentru chiriasii imobilelor aflate in proprietatea si administrarea municipalitatii

Primăria Municipiului Giurgiu a aprobat în ședința ordinară din data de 29 ianuarie 2015 proiectul privind taxa de habitat pentru chiriașii imobilelor aflate în proprietatea și administrarea municipalității.
Proiectul prevede că persoanele care dețin cu titlu de chirie locuințe din fondul locativ al proprietății statului sau al municipiului Giurgiu vor achita taxa de habitat în baza declarației comunicate Direcției de Impozite și Taxe Locale de proprietarul imobilului sau administrator.
Persoanele care locuiesc cu chirie într-un imobil aflat în proprietatea și administrarea Primăriei trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere în care să precizeze adresa imobilului și numărul persoanelor ce locuiesc la adresa respectivă.
Aceștia vor achita taxa de habitat în cuantumul stabilit de 9 lei pe lună în cazul în care locuiesc la casă și de 6 lei pe lună pentru cei ce locuiesc la apartament.
Taxa de habitat va fi achitată lunar.

Persoanele fizice sunt obligate la plata acestei taxe în funcție de numărul de persoane din fiecare familie sau numărul locatarilor existenți la o anumită adresă.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Patru fosti primari ai municipiului au fost declarati Cetateni de Onoare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.