SALI DE SPORT SI UN BAZIN DE INOT PENTRU TREI SCOLI DIN MUNICIPIU

SALI DE SPORT SI UN BAZIN DE INOT PENTRU TREI SCOLI DIN MUNICIPIU

În ultima conferinţă de presă din anul 2014, primarul municipiului Giurgiu Nicolae Barbu a vorbit despre principalele investiţii pe care le are în vedere în anul 2015, printre acestea numărându-se trei săli de sport şi un bazin de înot didactic pentru şcolile din oraş.
În ceea ce priveşte bazinul de înot a fost emisă deja autorizaţia de construcţie şi ulterior transmisă la Compania Naţională de Investiţii. Acesta va fi construit lângă Sala de Sport Chauncey Hardy de la Parcul Tineretului şi va deservi toate unităţile de învăţământ din municipiu. Având în vedere faptul că a fost desemnat şi câştigătorul licitaţiei pentru construcţia bazinului, startul lucrărilor poate fi dat oricând după ce Compania Naţională de Investiţii va da avizul de începere.
În acelaşi proiect în care este prins şi bazinul de înot sunt cuprinse şi trei săli de sport care vor fi construite la şcolile gimnaziale nr.7, nr. 2 „Mircea cel Bătrân”, nr. 6 “Savin Popescu” şi Grup Şcolar Economic-Administrativ “Ion Barbu”.
În incinta şcolilor 7 şi nr. 2 “Mircea cel Bătrân” vor fi construite două săli de sport mici, iar la şcoala nr. 6 “Savin Popescu” va fi construită o sală de sport mai mare care va deservi şi elevii Liceului Economic “Ion Barbu”.
Toate cele patru construcţii sunt prevăzute în lista de investiţii pentru anul 2015 şi sunt incluse într-un proiect al Companiei Naţionale de Investiţii.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PRIMA SEDINTA EXTRAORDINARA PE ANUL 2015

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.