Deszapezirea in Giurgiu a continuat pe strădute, ulcioare si fundaturi

Deszapezirea in Giurgiu a continuat pe strădute, ulcioare si fundaturi

Municipalitatea, prin societăţile implicate în deszăpezire, a continuat zilele acestea acţiunea de îndepărtare a zăpezii şi a gheţii de pe străzile oraşului.
În primele zile de ninsoare utilajele de deszăpezire au acţionat pe străzile incluse în urgenţa I şi II. Ulterior, echipele SC Financiar Urban au pus accent pe deszăpezirea străzilor din Urgenţa a III-a, mai exact străduţele, ulicioarele şi fundăturile adiacente străzilor mai mari, cu menţiunea că s-a acţionat doar pe străduţele suficient de largi încât să permită accesul utilajelor.
De asemenea, s-a trecut la spargerea şi îndepărtarea gheţii de pe trotuare şi aleile principale ale municipiului. O atenţie deosebită s-a acordat şi instituţiilor de învăţământ, având în vedere că vacanţa de sărbători a luat sfârşit. Echipele de muncitori au împrăştiat mai întâi sare şi nisip la intrarea în şcoli şi de jur împrejurul şcolilor, pentru a topi gheaţa formată, după care au trecut la curăţarea acestor zone de acces.
Până în prezent, SC Financiar Urban a folosit în acţiunea de deszăpezire circa 180 de tone de sare, 280 de tone de nisip, trei utilaje cu lamă frontală, patru tractoare cu remorcă, două tractoare cu lamă frontală, două tractoare cu lamă semipurtată şi în medie 55 de muncitori manuali pe zi pentru spargerea gheţii şi curăţarea zăpezii din locurile în care nu s-a putut interveni mecanizat.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Campania europeana Traffic Snake Game, aflata la prima editie nationala in Romania, a inregistrat rezultate exceptionale in municipiul Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.