“Cauti un loc de munca? Pune CV-ul tau aici!”

“Cauti un loc de munca? Pune CV-ul tau aici!”

“Cauţi un loc de muncă? Pune CV-ul tău aici” este denumirea campaniei pe care Primăria Municipiului Giurgiu a demarat-o miercuri, 14 ianuarie 2015.
Campania se adresează tuturor celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi se desfăşoară cu sprijinul mai multor instituţii din oraş, prin amplasarea unor urne în diverse locuri de interes public, în vederea creării unei baze de date.
Pe măsură ce datele vor fi introduse şi centralizate, în momentul în care investitorii vor căuta forţă de muncă, Primăria le va pune la dispoziţie baza de date cu CV-urile solicitanţilor pentru domeniul în care sunt calificaţi.
Locaţiile unde urnele pot fi găsite de cei interesaţi sunt: Primăria Giurgiu, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, Direcţia de Asistenţă Socială (Giurgiu Nord), Cantina de Ajutor Social, casieriile Apa Service şi Financiar Urban (Piaţa Centrală), Centrul Cultural „Ion Vinea”.

De asemenea, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi care vor să fie înscrise în baza de date a municipalităţii pot depune CV-urile şi în format electronic la adresa: locdemuncagr@gmail.com.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Piata de gross, un obiectiv de investitii ce va fi finalizat anul acesta

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.