CASATORII IN CADRU FESTIV DE ZIUA INDRAGOSTITILOR

CASATORII IN CADRU FESTIV DE ZIUA INDRAGOSTITILOR

Municipalitatea marchează şi în acest an data de 14 februarie într-un mod special şi într-un cadru festiv de care să se bucure tinerii care vor să-şi unească destinele în această zi.
Ca şi anul trecut, şi în 2015 Primăria Giurgiu va organiza o ceremonie de oficiere a căsătoriilor chiar de către edilul şef al municipiului, Nicolae Barbu, în foişorul din Parcul Alei, în condiţiile în care condiţiile meteo vor fi favorabile.
Cuplurile care vor să-şi oficieze relaţia în data de 14 februarie îşi pot depune dosarele în zilele de 2, 3, 4, şi 5 februarie, la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din Giurgiu. Dosarele trebuie să conţină actele de identitate ale viitorilor soţi, în original şi copie, certificatele de naştere în original şi copie, precum şi certificatele medicale privind starea de sănătate.
Pentru că este o zi specială, tinerii căsătoriţi vor avea parte de surprize din partea municipalităţii şi din partea edilului şef.
Anul trecut două perechi de tineri au decis să îşi unească destinele în cadrul romantic creat special pentru ei în Parcul Alei.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Actiune de toaletare si doborare a copacilor uscati sau in pericol de prabusire

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.