Campanie de constientizare a cetatenilor cu privire la obligatiile ce le revin in actiunea de deszapezire

Campanie de constientizare a cetatenilor cu privire la obligatiile ce le revin in actiunea de deszapezire

Aşa cum a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, municipalitatea, prin Direcţia Poliţiei Locale, a început campania de informare a cetăţenilor cu privire la obligaţiile ce le revin în acţiunea de deszăpezire, dar şi sancţionarea celor ce nu respectă prevederile legale.
În acest sens, începând cu data de 5 ianuarie 2015, Direcţia Poliţiei Locale a acţionat pe raza municipiului Giurgiu cu nouă echipe formate din poliţişti locali, în vederea aplicării prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 6/2013, art. 9, alin. 7, cu privire la obligativitatea persoanelor fizice şi juridice de a curăţa de gheaţă şi zăpadă trotuarele şi rigolele din jurul imobilelor, incintelor şi altor terenuri deţinute.
Echipajele de siguranţă rutieră au acţionat pentru degajarea părţii carosabile de autovehiculele oprite/staţionate neregulamentar, permiţându-se astfel utilajelor de deszăpezire să intervină pentru înlăturarea zăpezii şi a gheţii.
Au fost aplicate un număr de 20 de sancţiuni conducătorilor auto care au oprit/staţionat neregulamentar şi patru sancţiuni agenţilor comerciali care nu au îndepărtat zăpada din faţa punctului de lucru.
Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu va acţiona în continuare în vederea verificării respectării prevederilor legale şi va sancţiona încălcarea acestora.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul A inceput distribuirea ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.