ANUNT IMPORTANT

ANUNT IMPORTANT

Primăria Municipiului Giurgiu şi Direcţia de Asistenţă Socială informează beneficiarii ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană că acestea pot fi ridicate de miercuri, 14 ianuarie 2015, doar de la sediul Cantinei de Ajutor Social, situat pe Bulevardul 1918, nr. 83. Punctul de distribuire de la Parcul Tehnologic şi Industrial (Dunăreana) a fost închis, dat fiind faptul că este situat departe de oraş, iar persoanelor vârstnice sau cu probleme de sănătate le este destul de greu să se deplaseze până acolo. În schimb, pentru punctul de la Cantina de Ajutor Social există o linie de transport în comun la îndemâna tuturor giurgiuvenilor.
Ajutoarele se vor distribui în continuare în ordine alfabetică, iar beneficiarii nu vor fi afectaţi în niciun fel de această schimbare.
Astfel, în intervalul orar 08:00-16:00, de luni până vineri, persoanele care beneficiază de aceste drepturi se pot prezenta la sediul Cantinei de Ajutor Social, cu tichetul şi buletinul de identitate pentru a-şi ridica alimentele.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul SALI DE SPORT SI UN BAZIN DE INOT PENTRU TREI SCOLI DIN MUNICIPIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.