sedinta extraordinara pentru aprobarea a trei proiecte de hotarari privind bugetul

sedinta extraordinara pentru aprobarea a trei proiecte de hotarari privind bugetul

Consilierii locali s-au întrunit la sfârşit de an în şedinţă extraordinară pentru a aproba trei proiecte de hotărâri legate de buget. Este vorba despre suplimentarea Bugetului centralizat al instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi subvenţii pe anul 2014, Proiectul Bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 şi a listei de investiţii aferente şi Proiectul Bugetului centralizat al instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi subvenţii pe anul 2015.
Referitor la cel de-al doilea proiect de hotărâre, privind Bugetul local de venituri şi cheltuieli pe anul 2015, edilul şef Nicolae Barbu a precizat că acesta vizează doar sursele proprii, nu şi cele de la bugetul de stat, care vor fi introduse în proiectul de buget după aprobarea de către Guvern a Legii Bugetului de Stat pe anul 2015.
Bugetul local de venituri şi cheltuieli din surse proprii are o valoare totală de 76.420.000 lei, din care pentru investiţii sunt prevăzuţi 18.900.700 lei: 13.440.000 lei pentru lucrări în continuare şi 3.545.000 lei pentru lucrări noi. Edilul a explicat că s-a mers strict pe lucrările pe care municipalitatea trebuie să le continue, între care se numără pista de atletism din Parcul Steaua Dunării, locuri de joacă, Parcul Baciu, Parcul Tipografie, zidul de sprijin de la Cimitirul Smârda – tronsonul II, sistematizare zona 240 Garsoniere, puncte termice şi reabilitare străzi. „Sunt certitudini, ele se vor face din surse proprii, urmând ca banii care vor veni de la Guvern să fie sursă pentru noi investiţii în municipiul Giurgiu”, a afirmat primarul Nicolae Barbu.
Toate cele trei proiecte de hotărâri au fost aprobate de consilierii locali.

Ultima modificare: 23.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Eroii Revolutiei Romane din Decembrie 1989, omagiati de oficialitatile municipale si judetene

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.