Repartitiile pentru ANL-uri, amanate din cauza constructorului

Repartitiile pentru ANL-uri, amanate din cauza constructorului

O comisie formată din reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Locuințe, ai Primăriei Giurgiu, celor doi constructori care au lucrat la blocurile ANL de pe Șoseaua Portului, precum și reprezentanți ai Inspectoratului General în construcții și proiectantul lucrării s-au întâlnit pe 29 decembrie 2014 pentru recepția finalizării lucrărilor la acest ansamblu de locuințe.
În urma evaluărilor făcute la fața locului s-a constatat că lucrarea nu este finalizată: încă mai sunt locuințe fără geamuri montate, fără obiecte sanitare instalate, iar unul dintre blocuri nu are fațada terminată.
Toate aceste constatări au dus la amânarea recepției blocurilor, dat fiind faptul că repartizarea locuințelor nu este posibilă legal fără a fi finalizată recepția lucrărilor. Din acest motiv, municipalitatea este obligată să amâne repartizarea locuințelor ANL către viitorii locatari, ce urmau să fie făcute marți, 30 decembrie.

Pentru că nu s-a încadrat în termenul legal de finalizare a construcției și amenajării acesteia, care este 31 decembrie 2014, constructorul este obligat ca în termenul cel mai scurt posibil să finalizeze aceste lucrări.
Dacă acest lucru nu se va întampla, începând cu data de 1 ianuarie 2015 acestuia i se vor percepe penalizări pentru neîndeplinirea termenului de execuție.
Față de cele menționate anterior, Primăria Giurgiu îi asigură pe cei 120 de beneficiari ai acestor locuințe că lista finală aprobată în Consiliul Local nu va suferi modificări.

Ultima modificare: 29.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mesajul Domnului Primar Nicolae Barbu cu prilejul Nasterii Domnului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.