Lucrarile la Coridorul 9 paneuropean, reluate dupa pauza cauzata de ploi

Lucrarile la Coridorul 9 paneuropean, reluate dupa pauza cauzata de ploi

Lucrările la proiectul transfrontalier „Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu Coridorul 9 Pan-european de transport”, oprite pentru aproape două săptămâni din cauza vremii nefavorabile, au fost reluate astăzi, 12 decembrie.
Se lucrează intens, astfel încât la data de 31 decembrie, când este termenul de finalizare a proiectului, lucrările să fie gata.
Echipele de muncitori lucrează în acest moment la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt pe strada Vlad Ţepeş, porţiunea aflată între Sârguinţa şi intersecţia cu B-dul Mihai Viteazul. Tot aici mai sunt de asfaltat intrările în străzile laterale, având în vedere că diferenţa de nivel este de cca. 10 cm. De asemenea, trebuie terminate trotuarele şi cele două sensuri giratorii, de la Sârguinţa şi de la Abator, după care vor fi realizate marcajele şi semnalizările rutiere.
În ceea ce priveşte lucrările la celelalte tronsoane de drum, Bulevardul Bucureşti este aproape finalizat, iar pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, lângă Romarta, mai sunt de făcut trotuarele şi de finalizat marcajele specifice parcărilor.

Ultima modificare: 12.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Premiati pentru o jumatate de secol impreuna

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.