Gala Filmului de Autor, la Giurgiu

Gala Filmului de Autor, la Giurgiu

În perioada 3-4 decembrie 2014, Centrul Cultural ”Ion Vinea” Giurgiu găzduiește Gala Filmului de Autor, un proiect organizat de CINEMASCOP cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.
Două dintre cele mai bune filme de autor, premiate la marile festivaluri internaționale ajung la Giurgiu într-un eveniment de excepție.

Astfel, miercuri, 3 decembrie 2014, cu începere de la ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural ”Ion Vinea”, iubitorii de film sunt asteptați să ia parte la proiecția filmului „Nymphomaniac”, volumul 1, o dramă din 2013, în regia lui Lars von Trier, coproducție Danemarca, Germania, Franta, Belgia și Marea Britanie. Din distribuție fac parte Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Charlotte Gainsbourg și Shia LaBeouf.

Evenimentul se încheie joi, 4 decembrie, ora 18.00, cu proiecția filmului “Maps to the Stars”, în regia lui David Cronenberg, coproducție Canada, SUA care a primit premiul pentru interpretare feminină la Festivalul de Film de la Cannes, în 2014.

O satiră acidă a Hollywood-ului, Maps to the Stars, al cincilea film cu care David Cronenberg a concurat pentru Palme d’Or, are o distribuție de excepţie: Julianne Moore, Mia Wasikowska, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams, Sarah Gadon.

Ultima modificare: 03.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 1 Decembrie – o sarbatoare reusita gratie eforturilor a sute de oameni

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.