Diploma de excelenta pentru primarul Nicolae Barbu

Diploma de excelenta pentru primarul Nicolae Barbu

Cu ocazia lansării volumului de poeme semnate de N. Crevedia, care va fi adăugat în Colecţia “Bibliotecii Giurgiuvene”, iniţiatorul şi coordonatorul acestui proiect, prof. Dan Mucenic, a înmânat, vineri 12 decembrie, celor care au sprijinit de la început editarea volumelor, diplomele de excelenţă pentru anul 2014.

Printre personalităţile, oamenii de cultură şi reprezentanţii instituţiilor media care au primit diplome de excelenţă s-a aflat şi edilul şef al municipiului, Nicolae Barbu, căruia i-au fost înmânate diploma şi un volum de poeme lansat în cadrul evenimentului, “pentru susţinerea – plină de încredere – a Colecţiei, de la începuturile sale”.
Nicolae Barbu a dat asigurări că va sprijini în continuare promovarea culturii giurgiuvene şi că această colecţie va fi editată şi în anul 2015.

În cadrul evenimentului, participanţii au avut ocazia să asculte Imnul Bibliotecii Judeţene I. Basarbescu, compus de giurgiuveanul Dumitru Lupu, care este totodată şi cetăţean de onoare al municipiului Giurgiu.

Ultima modificare: 12.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Premiati pentru o jumatate de secol impreuna

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.