Bazin de inot didactic in zona de agrement Steaua Dunarii

Bazin de inot didactic in zona de agrement Steaua Dunarii

Municipiul Giurgiu va avea încă un bazin de înot didactic, în afara celui de la Şcoala nr. 8 „Academician Marin Voiculescu”. Locaţia acestuia va fi zona de agrement Steaua Dunării, lângă Sala Polivalentă. Investiţia în valoare de aproximativ 4,5 mil. lei se va realiza prin Programul naţional de construcţii de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții.
Bazinul de înot se adresează uzului didactic cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanţă. Capacitatea bazinului şi a vestiarelor va fi de 35 de persoane, din care cinci angajaţi.
Clădirea, compusă din parter plus etaj, va ocupa o suprafaţă de 836 mp, iar bazinul de înot va avea o lungime de 25 m, o lăţime de 12,5 m şi o înălţime variabilă de 1,2 – 1,8 m.
Parterul va fi destinat spaţiilor tehnice şi vestiarelor, iar etajul va fi destinat bazinului de înot şi zonei de desfăşurare a activităţilor sportive.
„Pentru bazinul de înot avem certificat de urbanism, iar zilele acestea vom scoate autorizația de construcție, pe care o vom transmite Companiei Naționale de Investiții. Deja este desemnat câștigătorul, proiectul este gata, iar dacă iese autorizația de construcție, se pot apuca imediat de lucru”, a informat primarul Nicolae Barbu cu privire la stadiul proiectului.
Prin punerea în funcţiune a acestui bazin de înot, se va asigura desfăşurarea optimă a totodată se va pune accent pe dezvoltarea armonioasă a tinerilor prin practicarea acestui sport.

Ultima modificare: 19.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sculptura in memoria revolutionarilor giurgiuveni

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.