Municipalitatea continua procesul de reconditionare din Parcul Alei

Municipalitatea continua procesul de reconditionare din Parcul Alei

În urmă cu șase luni, Primăria Municipiului Giurgiu a luat iniţiativa de a introduce parcul Alei într-un amplu proces de înfrumuseţare, acesta fiind unul dintre zonele cu potenţial turistic ale oraşului. Aşadar a fost recondiţionat foişorul, a fost curăţat Monumentul Eroilor Francezi, au fost montate mai multe panouri pentru grafitti şi de asemenea a fost restaurat fostul Monument Sovietic.
Începând cu această săptâmână, cu ajutorul Giurgiu Servicii Locale din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu s-a trecut la înlocuirea mai multor bănci şi coşuri de gunoi care se aflau într-un stadiu de uzură destul de avansat.
În primă fază, angajaţii Giurgiu Servicii Locale au început să sape găurile şi să toarne fundaţiile din ciment pentru amplasarea băncilor.
La începutul săptămânii viitoare 50 de bănci confecţionate dintr-un lemn mai rezistent decât cel dinainte şi de asemenea alte 20 de coşuri de gunoi vor fi amplasate în Parcul Alei, iniţial în partea de jos.
Pentru înlocuirea băncilor şi a coşurilor de gunoi deteriorate din Parcul Alei au fost investiţi aproximativ 40.000 de lei.

Ultima modificare: 17.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Locuitorii din Giurgiu interesati de taxa de habitat

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.