Continua asfaltarea pe portiunea de drum dintre Primarie si blocul Romarta

Continua asfaltarea pe portiunea de drum dintre Primarie si blocul Romarta

Lucrările de asfaltare la proiectul transfrontalier „Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu Coridorul 9 Pan-european de transport” pe porţiunea Primărie – Romarta se află în plină desfăşurare. Suprafaţa carosabilă a fost frezată, iar în prezent se lucrează la turnarea covorului asfaltic, alcătuit din două straturi, unul de legătură şi altul de uzură, urmând să se treacă la ridicarea la nivel a capacelor de canalizare.
Tronsonul respectiv a fost închis pentru reabilitare în data de 16 septembrie şi va fi redeschis traficului de îndată ce asfaltarea va fi încheiată. Conform estimărilor făcute de firma care execută lucrarea, circulaţia va fi reluată cel mai probabil de săptămâna viitoare, în condiţii meteo favorabile.
Termenul de finalizare a lucrărilor la această porţiune era de trei săptămâni, însă acesta a fost prelungit din cauza vremii nefavorabile.
În paralel, se lucrează la înlocuirea bordurilor şi a pavelelor de pe trotuare cu altele noi, cele vechi urmând a fi folosite pentru a acoperi alte zone.
Prima porţiune a acestui traseu cuprinsă între Spital şi Primărie a fost deja asfaltată şi deschisă circulaţiei pe 3 septembrie.
Proiectul transfrontalier „Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu Coridorul 9 Pan-european de transport” este realizat în parteneriat cu Bulgaria, din fonduri europene, şi are ca termen de finalizare sfârşitul acestui an. Investiția pentru municipiul Giurgiu se ridică la suma de 1.263.967,98 euro.

Ultima modificare: 01.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 3 – 5 octombrie 2014 – Primaria organizeaza Zilele Recoltei la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.