120 de patrupede vor fi sterilizate weekendul acesta

120 de patrupede vor fi sterilizate weekendul acesta

Tot mai mulți proprietari de patrupede se arată interesați de acțiunea de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, organizată de municipalitate cu sprijinul financiar al Deutschland sagt Nein zum Tiermorden. Pe listele de săptămâna trecută se aflau deja 120 de înscrieri, confirmate de fiecare proprietar în parte, față de 80 de înscrieri, cât au fost înregistrate la prima serie de sterilizări.
Din totalul de 120 de patrupede, 70 vor fi sterilizate sâmbătă, 4 octombrie, iar restul de 50 vor fi sterilizate duminică, 5 octombrie. Pentru acțiunea din acest weekend organizația germană Deutschland sagt Nein zum Tiermorden va cheltui 3.600 euro. În ambele zile sterilizarea va începe dimineața, la ora 8.30. Caravana mobilă va fi amplasată în curtea societății Giurgiu Servicii Locale, unde va fi racordată la apă și curent electric. Acțiunea va fi susținută și de voluntari și iubitori de animale din municipiu. Posesorii de animale vor avea posibilitatea să stea cu patrupedele înainte și după sterilizare în hala adiacentă.
Și săptămâna aceasta au fost primite solicitări din partea proprietarilor de animale, însă acestea vor fi programate pentru următoarea serie de sterilizări. Lista pentru înscrieri rămâne în continuare deschisă, cei care vor să-și sterilizeze câinii putând suna la același număr de telefon al Dispeceratului Poliției Locale: 0246/274668.
Acțiunea din acest weekend este cea de-a doua etapă a campaniei de sterilizare organizată de Primăria Municipiului Giurgiu în parteneriat cu Giurgiu Servicii Locale și Deutschland sagt Nein zum Tiermorden. Prima etapă a avut loc pe 13 septembrie, când au fost sterilizați 52 de câini și 3 pisici.

Ultima modificare: 01.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 3 – 5 octombrie 2014 – Primaria organizeaza Zilele Recoltei la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.