Maine incepe campania de sterilizare a cainilor cu stapan

Maine incepe campania de sterilizare a cainilor cu stapan

Primăria Municipiului Giurgiu le reamintește giurgiuvenilor că mâine, 13 septembrie, începe campania de castrare gratuită a câinilor cu stăpân. Acţiunea este finanțată din fondurile organizației germane DsN Deutschland sang Nein zum Tiermorden, care va pune la dispoziție o caravană mobilă, conform unui protocol încheiat cu Primăria Municipiului Giurgiu, prin SC Giurgiu Servicii Locale.
Pentru o cât mai bună informare a cetățenilor cu privire la posibilitatea de a-și steriliza gratuit câinii, pe lângă mediatizarea prin presă, radio și televiziuni locale, a fost organizată și o acțiune cu pliante din casă în casă.
Organizația germană își propune astfel să stopeze înmulţirea necontrolată a câinilor la Giurgiu şi în acest scop va da statul acestei campanii în zilele de 13 şi 14 septembrie, începând cu ora 7,00, în cartierul Obor. Sprijinul DsN Deutschland sang Nein zum Tiermorden nu se oprește aici, organizația asigurând hrana zilnică din luna martie a acestui an și aducând în adăpostul de la Giurgiu materiale sanitare, de construcție, dar și multe alte produse necesare îngrijirii câinilor din țarc.
Giurgiuvenii sunt invitați, așadar, să se alăture acestei campanii de stopare a înmulțirii necontrolate a câinilor și să vină în acest weekend cu patrupedul la caravana mobilă.

Ultima modificare: 12.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Stafeta internationala “Peace Run” ajunge la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.