Colegiul National “Ion Maiorecu” a fost inaugurat, sambata, 13 septembrie

Colegiul National “Ion Maiorecu” a fost inaugurat, sambata, 13 septembrie

În prezenţa a zeci de autorităţi, profesori şi giurgiuveni, sâmbătă, 13 septembrie a avut loc inaugurarea Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”. La eveniment, alături de giurgiuveni s-a aflat şi Ecaternia Andronescu, fostul ministru al Educaţiei.
Finalizarea lucrărilor clădirii C2 a fost posibilă cu eforturile autorităţilor locale care au reuşit să obţină un proiect cu finanţare nerambursabilă.
Programul festivităţii de inaugurare a început cu o slujbă de sfinţire a clădirii oficiată de Prea Sfinţia Sa părintele Ambrozie, episcopul Giurgiului, alături de un sobor de preoţi.
După săvârşirea sfintei liturghii, primarul municipiului Nicolae Barbu împreună cu Ecaterina Andronescu şi directorul colegiului Mirela Delea au dezvelit o placă comemortivă.
După discursul oficial ţinut de Mirela Delea, directorul instituţiei a luat cuvântul, edilul şef Nicolae Barbu, care a ‚ţinnut să mulţumească directorului unităţii de învăţământ că a lăsat reconsolidarea liceului în mâinile administraţiei locale.
Invitatul de onoare al evenimentului, Ecaterina Andronescu , le-a urat suces profesorilor în noul an şcolar şi totodată i-a felicitat pentru eforturile depuse pentru reconsolidarea instuţiei emblemă a judeţului Giurgiu.
După discursurile oficiale au fost citite versurile imnului Colegiului, a fost plantat un platan în curtea unităţii de învăţământ, după care toţi cei prezenţi au fost invitaţi să viziteze şcoala. Porţile liceului au rămas deschise pentru giurgiuveni până la ora 19:00.

Ultima modificare: 15.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Fotbalistii Astra Giurgiu isi vor prezenta rezultatele in fata liceenilor de la Maiorescu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.