Primaria continua proiectele cu Scoala numarul 10

Primaria continua proiectele cu Scoala numarul 10

Consiliul Local a aprobat, în şedinţa ordinară din 21 august, acordarea unui sprijin financiar în valoare de 28.000 de lei, Şcolii numărul 10 din municipiu pentru continuarea activităţilor din cadrul proiectelor “Oportunităţi egale la educaţie pentru o societate incluzivă” şi “Şcoală după şcoală – primul pas spre succesul şcolar şi profesional”.
Cele două proiecte includ 30 de elevi de la clasele I-IV, aflaţi în risc de abandon şcolar, ce provin din familii rome, monoparentale sau dezavantajate economic, dar şi alţi 10 elevi de la clasele VII-VIII, aflaţi în pragul abandonului şcolar care primesc sprijin financiar şi servicii de mentorat în vederea îmbunătăţirii rezultatelor şcolare.
Activităţile desfăşurate în cadrul proiectului au drept ţintă îmbunătăţirea rezultatelor şi a frecvenţei şcolare prin suport educaţional, în vederea prevenirii părăsirii timpurii a şcolii la nivelul învăţământului primar, îmbunătăţirea standardului de viaţă şi a stării de sănătate a elevilor prin îmbunătăţirea bazei materiale a centrului prin achiziţionarea de echipamente şi materiale necesare desfăşurării activităţilor.
Elevii vor beneficia, pe lângă orele de meditaţii, burse pentru nevoile şcolare, rechizite, şi de serviciile unui mentor în vederea creşterii oportunităţilor de accesare a învăţământului.
Plata se va suporta din prevederile existente în bugetul local de venituri şi cheltuieli pe anul 2014, ambele proiecte urmând a se desfăşura în perioada septembrie 2014 – decembrie 2014, în parteneriat cu Primăria Giurgiu

Ultima modificare: 22.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Amenajarea Parcului Alei continua

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.