Giurgiuvenii, invitati la Ziua Marinei Romane si la sarbatoarea Sfintei Maria Mare

Giurgiuvenii, invitati la Ziua Marinei Romane si la sarbatoarea Sfintei Maria Mare

Consiliul Local şi Primăria Municipiului Giurgiu organizează cu ocazia Zilei Marinei Române şi a Sfintei Maria Mare, sărbătorite în fiecare an pe 15 august, o serie de activităţi cultural-artistice şi sportive care să le aducă bucurie giurgiuvenilor şi totodată să evoce semnificaţia acestui eveniment.
Programul manifestărilor va începe la ora 9,00, în Portul Giurgiu, cu intonarea Imnului de Stat, evocarea semnificaţiei Zilei de 15 august, slujba religioasă însoţită de aruncarea tradiţionalei ancore de flori în Dunăre, dar şi demonstraţii de arte marţiale, sosirea Zeului Neptun şi jocuri marinăreşti.
Activităţile vor continua seara, de la ora 18.30, pe strada Mircea cel Bătrân, cu concertul de promenadă al Orchestrei de suflători „Valahia” şi spectacolul muzical coregrafic susţinut de Ansamblul folcloric „Doina Dunării”, interpreţi locali de muzică populară, dar şi invitaţi.
Giurgiuvenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare să ia parte la manifestările ocazionate de acest eveniment. Pentru a le facilita transportul în Portul Giurgiu, municipalitatea va pune la dispoziţie, gratuit, un autobuz, care va pleca din faţa Teatrului „Tudor Vianu” începând cu ora 8.20.

Ultima modificare: 12.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Intrerupere furnizare de apa potabila

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.