Bataie cu apa colorata la Giurgiu, la initiativa Consiliului Local al Tinerilor

Bataie cu apa colorata la Giurgiu, la initiativa Consiliului Local al Tinerilor

Consiliul Local al Tinerilor a pregătit pentru acest weekend o nouă acțiune cu dublu efect: distracție pentru tineri și ajutorarea unor persoane defavorizate.
De data aceasta acțiunea va consta într-o bătaie cu apă colorată, pe pietonala Mircea cel Bătrân, la care sunt invitați să participe peste 100 de tineri dornici de distracție și amuzament. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 august, începând cu ora 18.00.
Cei interesați să se alăture acțiunii se pot înscrie printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Consiliului Local al Tinerilor sau telefonic, la numărul 0765501174. Înscrierea costă un leu, banii stranși urmând a fi folosiți pentru ajutorarea unei familii nevoiașe din Giurgiu. Tinerii consilieri vor pune la dispoziția participanților tot ce e nevoie pentru ca distracția să fie în toi: baloane, sticle și pistoale cu apă colorată, dar și muzică.
Ideea bătăii cu apă colorată provine dintr-o tradiție a indienilor, care primăvara ies pe stradă înarmaţi cu prafuri colorate şi apă, sărbătorind supremaţia binelui asupra răului.
Acțiunea inedită la Giurgiu le va da ocazia tinerilor nu doar să se distreze și să se răcorească la sfârșit de august, ci și să socializeze și să lege astfel prietenii.

Ultima modificare: 29.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 1 octombrie, termenul limita de completare a dosarelor pentru repartizarea celor 120 de locuinte ANL din Port

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.