Statia de pompare a apelor uzate din zona Caramidari a fost finalizata

Statia de pompare a apelor uzate din zona Caramidari a fost finalizata

Operatorul Regional SC Apa Service a finalizat luni, 21 iulie, lucrările la staţia de pompare din zona Cărămidari. Lucrările au fost întârziate cu aproximativ o lună din cauza naturii terenului, acesta fiind necoeziv, cu o pânză freatică foarte ridicată şi un număr foarte mare de izvoare, dar şi din cauza ploilor frecvente din ultima perioadă.
Canalizarea pe străzile din această zonă a fost realizată prin proiectul cu fonduri europene finalizat în 2013, însă nu era funcţională, având în vedere că staţia de pompare ce urma să colecteze apele uzate nu era terminată.
Str. Videle, intr. Videle, uliţa Vidra, str. Cărămidarii Noi, str. Pictor Andreescu, str. Pajurei, str. Gării de Nord, zona de centură Nord şi un tronson din str. Pictor Grigorescu sunt zonele ce vor fi deservite de noua staţie de pompare. Locuitorii acestor străzi se pot prezenta la sediul SC Apa Service SA pentru a depune cereri de racordare la canalizare.
Primarul Nicolae Barbu doreşte pe această cale să ceară scuze locuitorilor afectaţi pentru întârzierea şi disconfortul creat şi le adresează totodată rugămintea să procedeze legal şi să-şi depună cererile pentru branşare.

Ultima modificare: 22.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Blocul C din cartierul Slobozia, evacuat pentru siguranţa locatarilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.