Flash mob la Giurgiu, pe melodia lui Pharrell Williams – Happy

Flash mob la Giurgiu, pe melodia lui Pharrell Williams – Happy

Zilele Municipiului vor aduce anul acesta un eveniment cu totul inedit la Giurgiu. Este vorba despre o acţiune de tip FLASH MOB, în care toţi iubitorii dansului şi ai muzicii sunt invitaţi să danseze pe melodia “Happy”, a lui Pharrell Williams.
Acţiunea va avea loc miercuri, 23 aprilie, ora 17,30, în faţa Teatrului “Tudor Vianu”, la iniţiativa Şcolii de dans “DANCE WORLD”, înfiinţată la Giurgiu în luna noiembrie a anului trecut.
Prin “Flash mob” înţelegem efectuarea unei acţiuni (în acest caz, dans) pe o durată scurtă de timp (5 minute) de către un grup de participanţi într-un loc public (Centrul oraşului Giurgiu), după finalizarea căreia grupul se răspândeşte.
În vederea pregătirii doritorilor pentru eveniment, profesorii Scolii “DANCE WORLD”, Mădălina Miu şi Cosmin Huru, au susţinut în cadrul “Săptămânii Altfel” cursuri gratuite de dans în şcolile şi liceele din Giurgiu.
După flashmob, trupele şcolii „Dance World” vor susţine în deschiderea concertului lui Maximilian şi Horia Brenciu un moment artistic care se va termina cu interpretarea Biancăi Oprişan.

Ultima modificare: 22.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Delegaţie de tineri din Cipru şi Grecia la Giurgiu, în cadrul unui proiect finanţat prin Programul “Youth in Action”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.