Topul Firmelor Giurgiuvene – Ediţia XX – jubiliară

Topul Firmelor Giurgiuvene – Ediţia XX – jubiliară

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a participat în seara zilei de joi, 31 octombrie 2013, la Topul Firmelor Giurgiuvene – Ediţia a XX-a jubiliară, prin care cei mai buni afacerişti giurgiuveni au fost premiaţi pentru rezultatele lor din anul 2012.
Organizator al acestui eveniment de marcă a fost Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu. Pe lângă oameni de afaceri şi prietenii acestora, la eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene şi parlamentari.
Fiind o ediţie jubiliară, acţiunea de anul acesta a cuprins şi secţiuni speciale de premiere, cum ar fi 20 de ani de muncă sau 20 de întâlniri cu peste 200 de oameni de afaceri în fiecare an.
Invitat de preşedintele Camerei de Comerţ Giurgiu, Alexandru Epîngeac, să participe la înmânarea diplomelor, edilul Nicolae Barbu a ţinut să le împărtăşească celor prezenţi sentimentele sale faţă de mediul privat: „Aceste invitaţii la Topul Firmelor sunt cele mai plăcute şi mai importante pentru mine. Sângele apă nu se face. Provin din mediul dumneavoastră, am crescut şi m-am format în mediul privat şi vreau să vă spun că aici mă simt cel mai bine”.

Ultima modificare: 01.11.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Spectacol la Ateneul „Nicolae Bălănescu” dedicat deschiderii în oraşul Giurgiu a Şcolii de dans „Dance World”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.