Spectacol la Ateneul „Nicolae Bălănescu” dedicat deschiderii în oraşul Giurgiu a Şcolii de dans „Dance World”

Spectacol la Ateneul „Nicolae Bălănescu” dedicat deschiderii în oraşul Giurgiu a Şcolii de dans „Dance World”

Duminică, 3 noiembrie 2013, sala Ateneului „Nicolae Bălănescu” va găzdui începând cu ora 17,00 un spectacol dedicat deschiderii în oraşul Giurgiu a Şcolii de dans „Dance World”.
Pe scena Ateneului vor evolua Alin Văduva, Gabi Ciocan (de la trupa Lala Band), Bianca Oprişan şi Trupa Dance World. Spectacolul va fi prezentat de Andy Jugănaru, prezentatorul evenimentelor importante pentru copii din România, printre care şi Mamaia Copiilor.
Porţile şcolii de dans “Dance World”, ce are ca motto “Dansul este limbajul ascuns al sufletului” – Martha Graham, se vor deschide în luna noiembrie. Cursurile se vor desfăşura la Centrul Cultural “Ion Vinea”, în zilele de marţi şi joi, de la ora 18,00. Vor fi grupe atât pentru preşcolari, cât şi pentru şcolari. Clasa de coregrafie a şcolii este Dans Modern. Copiii vor avea ca instructor şi un profesor de dans din Bucureşti. “Consider că avem un scop comun pentru dezvoltarea intelectuală şi de comportament a copiilor din oraşul Giurgiu. De aceea, instructorii noştri depun toate eforturile pentru învăţarea, educarea şi formarea lor, în conformitate cu standardele moderne”, a precizat directoarea Şcolii de Dans şi preşedinta Asociaţiei “Colorăm Zâmbete”, Alina Cimpoieru.

Ultima modificare: 31.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Cele două întâlniri pe tema Strategiei UE pentru Regiunea Dunării, oportunităţi de a pune bazele unor proiecte comune viitoare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.