Primarul Nicolae Barbu s-a aflat astazi printre copiii giurgiuveni in prima zi de şcoala

Primarul Nicolae Barbu s-a aflat astazi printre copiii giurgiuveni in prima zi de şcoala

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, s-a aflat astăzi, 16 septembrie, printre copiii giurgiuveni, pentru a-i felicita şi a le ura succes în noul an şcolar 2013-2014.
Grădiniţa cu program Prelungit „Dumbrava Minunată”, unde municipalitatea a făcut investiţii masive anul acesta, a fost una din unităţile de învăţământ unde edilul a fost prezent. Întâmpinat cu pâine şi cu sare, edilul a fost primit de către copii, părinţi şi cadre didactice în sălile proaspăt renovate şi dotate cu mobilier nou. Acesta i-a asigurat pe cei prezenţi la deschidere că pentru municipalitate învăţământul este o prioritate, motiv pentru care anul acesta s-au investit 11 miliarde de lei vechi în grădiniţele, şcolile şi liceele giurgiuvene, iar anul viitor investiţiile vor continua. Atât părinţii, cât şi conducerea grădiniţei l-au felicitat pe edilul Nicolae Barbu, mulţumindu-i totodată pentru sprijinul acordat.
Primarul Nicolae Barbu a fost participat şi la festivitatea de deschidere de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, unde, pe lângă felicitări şi gânduri bune, le-a adus liceenilor şi o veste proastă: aceea că se va relua licitaţia pentru reabilitarea şi consolidarea liceului.
La fiecare unitate de învăţământ din municipiu a fost prezent câte un reprezentant al Primăriei, pentru a le ura copiilor şi cadrelor didactice deopotrivă mult succes în acest nou an şcolar.

Ultima modificare: 16.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Anul scolar 2013-2014 va incepe, la Giurgiu, in conditii bune

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.