Campania Let’s do it, Romania! Un adevarat succes la Giurgiu.

Campania Let’s do it, Romania! Un adevarat succes la Giurgiu.

In ciuda vremii nefavorabile, voluntarii giurgiuveni au iesit astazi la ecologizare in municipiul Giurgiu, in cadrul campaniei nationale Let’s do it, Romania! La prima ora, la sediul Primariei Giurgiu a fost instalat un comandament de organizare cu rol de coordonare a activitatii si rand pe rand voluntarii s-au inscris si au plecat pe teren.
De la actiune nu au lipsit membrii Executivului Primariei, dar nici angajatii care s-au alaturat campaniei, dovedind ca sunt persoane responsabile care respecta natura. Fiecare zona ecologizata a fost marcata prin amplasarea unei placute, gunoiul adunat fiind strans de angajatii Financiar Urban. Prin implicarea municiplitatii, ziua nationala de curatenie a fost un succes, atat la capitolul organizare cat si rezultate, acestea din urma urmand a fi date publicitatii in cel mai scurt timp, de catre Lacramioara Sitaru si Mariana Mitroi organizatorii la nivel local din partea „Let’s do it„ Romania.

Ultima modificare: 28.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Persoanele cu venituri mici vor primi de la Consiliul Local ajutoare lunare pentru încălzirea locuinţei cu energie termică în sezonul rece 2013-2014

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.