Au fost stabilite numarul si locatiile sectiilor de votare in vederea desfasurarii alegerilor pentru Camera Agricola Judeteana Giurgiu

Au fost stabilite numarul si locatiile sectiilor de votare in vederea desfasurarii alegerilor pentru Camera Agricola Judeteana Giurgiu

În vederea desfăşurării alegerilor pentru Camera Agricolă Judeţeană Giurgiu, ce vor avea loc în data de 6 octombrie 2013, Instituţia Prefectului – Judeţul Giurgiu a emis un ordin prin care au fost stabilite numărul şi locaţia secţiilor de votare.
Astfel, la nivelul judeţului au fost înfiinţate 54 de secţii de votare, însumând 51 de comune, oraşele Bolintin Vale şi Mihăileşti şi, bineînţeles, municipiul Giurgiu.
Pentru municipiul Giurgiu secţia de votare va fi la Galeriile de Artă din str. Mircea cel Bătrân, bl. 92, parter, vizavi de Turnul Ceasornicului. Locaţiile secţiilor de votare din Bolintin Vale, Mihăileşti şi cele 51 de comune sunt prezentate în Anexa la Ordinul nr. 160/04.09.2013.
De asemenea, în conformitate cu prevederile Legii nr. 283/2010 privind camerele pentru agricultură, industrie alimentară, piscicultură, silvicultură şi dezvoltare rurală, la nivelul fiecărei secţii de votare va fi constituit câte un birou alcătuit din trei persoane (un preşedinte şi doi membri).
Ordinul nr. 160/04.09.2013, precum şi anexa în care sunt prezentate locaţiile secţiilor de votare pot fi consultate aici.

Ultima modificare: 11.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lucrări efectuate de municipalitate pentru siguranţa rutieră a elevilor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.