Actiuni dedicate Saptamanii Europene a Mobilitatii

Actiuni dedicate Saptamanii Europene a Mobilitatii

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost dedicat de municipalitate celor două acţiuni organizate pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii 16-22 septembrie 2013.
Prima dintre acestea a fost Parada Ambarcaţiunilor din Giurgiu, desfăşurată sâmbătă, 21 septembrie, cu sprijinul Clubului Nautic „SAN GIORGIO”. Mai multe ambarcaţiuni au pornit de la pontonul clubului de pe canalul Sf. Gheorghe şi au fost prezentate spectatorilor în timp ce au trecut pe sub podul Bizetz. După defilare, ambarcaţiunile au acostat la mal, unde au putut fi admirate în detaliu de cei prezenţi la acţiune.
Ce-a de-a doua acţiune, marşul desfăşurat pe tronsonul Hipermarket Kaufland – Teatrul „Tudor Vianu”, a fost susţinută de zeci de liceeni purtând şepci inscripţionate cu sloganul campaniei, alături de reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Giurgiu. Aceştia au împărţit giurgiuvenilor pliante informative, în încercarea de a-i sensibiliza cu privire la necesitatea folosirii transportului în comun, a bicicletelor şi a mersului pe jos, în detrimentul transportului cu maşina personală. Acţiunea s-a încheiat cu o poză de grup.

Ultima modificare: 23.09.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Festivalul Concurs National de Muzica Populara „In memoriam Marin Ghiocel” s-a bucurat de un adevarat succes

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.