Salarii şi indemnizaţii restante din cauza lipsei fondurilor de la bugetul de stat

Salarii şi indemnizaţii restante din cauza lipsei fondurilor de la bugetul de stat

650 de persoane din municipiului Giurgiu, persoane cu handicap grav şi insoţitorii acestora, nu şi-au primit salariile şi indemnizaţiile aferente lunii iulie şi restanţa de 20 de procente din luna iunie. Conform declaraţiilor conducerii Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu, din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu, instituţie care se ocupă de distribuirea acestor fonduri, la începutul anului a fost primită de la bugetul de stat doar o parte din suma solicitată, respectiv 60 de procente.
Banii necesari efectuării plăţilor respective provin din sumele defalcate din TVA, de la Ministerul Muncii şi se estimează a fi primiţi în urma rectificării bugetare a Guvernului, urmând ca imediat să fie onorate salariile restante.
În aceeaşi situaţie a neprimirii salariilor se află şi angajaţii Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Giurgiu, fiind vorba despre 20 de persoane care nu şi-au ridicat drepturile salariile pe data de 11 august.
Imediat ce vor fi primite sumele necesare în urma rectificării bugetare, admisnitraţia locală va face toate demersurile necesare pentru plata salariilor şi a indemnizaţiilor restante

Ultima modificare: 22.08.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Centrul social de zi pentru copii” se află în plină construcţie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.