Începe construcţia noilor locuri de joacă pentru copii

Începe construcţia noilor locuri de joacă pentru copii

Veste bună pentru copiii, părinţii şi bunicii din Giurgiu! În scurt timp, va începe construcţia locurilor de joacă moderne, amplasate în mai multe cartiere din municipiu.
Primarul Nicolae Barbu a anunţat în cea mai recentă conferinţă de presă că procedura de licitaţie publică pentru realizarea acestora s-a încheiat, pe data de 20 august fiind semnat contractul de lucrări ce are ca termen de finalizare aproximativ două luni. După ce vor fi obţinute toate autorizaţiile de construcţie, pe 2 septembrie va începe montarea primului loc de joacă, pe strada pietonală Mircea cel Bătrân, în scuarul aflat între Romtelecom şi vechiul parc realizat de Rotary Club Danubius Giurgiu. Vor urma locurile de joacă din cartierul Negru Vodă – adiacent bloc 240, Tineretului – lângă şcoala nr. 5, Parcul Elevilor, 1 Decembrie 1918 – în zona blocurilor H, strada Decebal – în spatele Sanitas, Tineretului – în spatele blocurilor CF, Ramadan – lângă Armonia Rutieră şi şos. Sloboziei – lângă strada Prunaru.
Şi locul de joacă din Parcul Mihai Viteazul va fi reamenajat. „Amenajarea locului de joacă din Parcul Mihai Viteazul se va face legat de Parcul Alei, fiindcă în Parcul Mihai Viteazul se va pune un complex foarte amplu, cu şapte tobogane, iar cele care sunt în parcul Mihai Viteazul vor completa proiectul pe care îl avem în Alei. În Alei am contractat mai puţine aparate, urmând ca ele să fie completate cu cele existente în Parcul Mihai Viteazul”, a precizat primarul Nicolae Barbu.
Locurile de joacă vor fi iluminate, îngrădite şi monitorizate video. În plus, în cele trei parcuri mari, Mihai Viteazul, Alei şi Elevilor, vor fi montate şi aparate de fitness, pentru părinţii care vor să-şi menţină silueta.

Ultima modificare: 26.08.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lucrări de investiţii la unităţile de învăţământ din municipiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.