Municipalitatea vrea să dea o altă destinaţie taberei “Stejarul” din pădurea Bălănoaia

Municipalitatea vrea să dea o altă destinaţie taberei “Stejarul” din pădurea Bălănoaia

Având în vedere că actuala destinaţie, de tabără şcolară, presupune folosirea complexului circa două luni pe an şi în restul perioadei acesta necesită să fie întreţinut, edilul municipiului, Nicolae Barbu, a declarat recent că doreşte să-i dea o altă utilitate. Edilul şef a mai precizat faptul că valoarea acestei investiţii este destul de ridicată şi că doreşte ca acest complex să fie folosit corespunzător.
Pentru a găsi soluţii şi propuneri viabile, administraţia locală doreşte organizarea în luna august unei tabere pentru studenţii de la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti. Tinerii urmează să vadă la faţa locului cum este structurat complexul şi împreună cu profesorii să ofere câteva variante de reorganizare a acestuia. Propunerile oferite de studenţi vor fi analizate de Executivul Primăriei Giurgiu care ia deja în calcul varianta unui cămin pentru bătrâni, aşa cum a exemplificat edilul şef.
Primarul Nicolae Barbu a declarat că pentru acest proiect se vor căuta şi soluţii financiare, fie că vorbim despre fonduri europene sau despre un parteneriat public- privat, dar că, în primul rând trebuie identificată soluţia optimă pentru valorificarea patrimoniului de la „Stejarul”.
Până la schimbarea destinaţiei întregului complex, municipalitatea, prin Societatea Giurgiu Servicii Locale, se ocupă de amenajarea zonei din jurul bazinului de înot şi repunerea sa în funcţiune cât mai curând. Persoanele care vor alege să îşi petreacă timpul liber acolo vor beneficia de cele mai bune condiţii, având la dispoziţie duşuri, şezlonguri, mese şi umbrele.

Ultima modificare: 14.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Poliţia Locală Giurgiu a desfăşurat ieri seară o acţiune dedicată menţinerii curăţeniei stradale

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.