Copiii din zona Obor vor avea la dispoziţie un loc de joacă modern

Copiii din zona Obor vor avea la dispoziţie un loc de joacă modern

În această dimineaţă, angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi au demarat o amplă acţiune de curăţenie în spaţiul verde din zona Obor, de lângă blocurile ANL, acolo unde se amenajează, de către o firmă de specialitate, un loc modern de joacă pentru copii.
Ansamblul este format din mai multe obiecte de joacă moderne donate de către un ONG din Capitală, Primăria Municipiului Giurgiu suportând cheltuielile de amenajare, dar şi de întreţinere ale spaţiului respectiv.
Complexul respectiv este amenjat cu respectarea normelor în vigoare şi cu folosirea materialelor şi a tehnicilor care asigura protecţia şi siguranţa celor care îl folosesc, fiind destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-11 ani.
Ansambul cuprinde trei structuri de leagăne, două căsuţe cu tobogan şi două balansoare.
Şi pentru ca întreaga zonă să capete un alt aspect, un efectiv de 15 muncitori de la Spaţii Verzi au cosit iarba, au tuns arbuştii şi au săpat, fiind plataţi pe margine mai mulţi mesteceni. În plus, corpurile de iluminat de la stâlpii ornamentali au fost înlocuite, pentru ca în această săptămână, conform declaraţiilor edilul şef, Nicolae Barbu, spaţiul de joacă să fie inaugurat şi dat în folosinţă.

Ultima modificare: 15.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipalitatea vrea să dea o altă destinaţie taberei “Stejarul” din pădurea Bălănoaia

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.