Consumul de seminţe pe domeniul public sancţionat de autorităţile locale

Consumul de seminţe pe domeniul public sancţionat de autorităţile locale

Problema consumului de seminţe pe domeniul public devine una serioasă, motiv pentru care acest subiect a fost abordat în conferinţa de presă de ieri, 10 iulie, de către primarul Nicolae Barbu.
Edilul şef a declarat că din acest motiv nu a mai amplasat băncuţe pe străzile pietonale, în ciuda părerilor exprimate de giurgiuveni, conform cărora, numărul acestora în special pe strada Gării este mic. Nicolae Barbu a anunţat la întâlnirea cu jurnaliştii locali faptul că se va trece la sancţionarea celor care consumă seminţe pe domeniul public: “Toată lumea îmi spune că după psihoza câinilor am intrat în psihoza cojilor de seminţe, dar nu avem altă soluţie. Cei care nu vor respecta curăţenia vor fi amendati!”.
Conducerea Poliţiei Locale Giurgiu anunţă că amenzile în acest caz sunt cuprinse între 250-500 de lei, prin sancţionarea contravenţională încercându-se corijarea comportamentului giurgiuvenilor care nu respectă dorinţa municipalităţii de a avea un oraş curat şi civilizat.
În acest sens, angajaţii Societăţii Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi din cadrul Primăriei Giurgiu au amplasat în parcurile din municipiu plăcuţe de avertizare cu mesajul “Interzis consumul de seminţe”, alături de cele care fac un apel la păstrarea curăţeniei, sau care anunţă că este interzis accesul cu animale de companie.

Ultima modificare: 11.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria Giurgiu este parteneră în cadrul unui proiect destinat pieţei muncii

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.