Bilantul Politiei Locale in primele doua saptamani ale lunii Iulie

Bilantul Politiei Locale in primele doua saptamani ale lunii Iulie

În primele două săptămâni ale acestei luni, agenţii de Poliţie Locală au desfăşurat o serie de acţiuni în cadrul cărora au constatat un număr de 68 contravenţii, fiind aplicate 43 sancţiuni cu amendă în valoare totală de peste 8.000, dar şi 25 de avertismente scrise.
Sancţiunile contravenţionale aplicate au vizat abateri precum tulburarea liniştii publice, consumul de alcool în locurile publice, traversarea părţii carosabile prin locuri nepermise, oprirea neregulamentară a autoturismelor în zona de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă”, depozitarea pe trotuare a mărfurilor, ambalajelor şi altor obiecte ce dăunează esteticii şi împiedică desfăşurarea normală a circulaţiei, precum şi circulaţia cu mopede pe drumurile publice fără cască de protecţie, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante sau fără a avea în funcţiune luminile de întâlnire aprinse.
În perioada de referinţă au fost înregistrate 18 sesizări prin dispecerat, 6 sesizări prin serviciul de urgenţă 112, iar în alte 101 de cazuri agenţii Poliţiei Locale s-au sesizat din oficiu. Polițiștii au patrulat permanent în parcurile din municipiu, pe strada pietonală Mircea cel Bătrân, dar şi alte zone din oraș, pentru prevenirea distrugerii arborilor, arbuştilor, a instalaţiilor ornamentale de iluminat şi a altor amenajări stradale, precum şi pentru a preveni furtul capacelor de la gurile de canalizare. De asemenea, echipele de intervenţie au acţionat prin patrulări succesive în zona Str. Păcii – Str. Smârdei – Piaţa Orient şi pe şoseaua de centură P1 – P2 pentru a preveni depozitarea gunoiului menajer în alte locuri decât cele special amenajate.
În ultimele două săptămâni, agenţii din cadrul Detaşamentului Siguranţă Rutieră au fost prezenți pe străzile din municipiu pentru a preveni oprirea, staţionarea şi parcarea neregulamentară a autovehiculelor, precum şi traversarea pietonilor prin locuri nepermise şi respectarea normelor legale de către bicicliştii şi conducătorii de mopede.

Ultima modificare: 16.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Copiii din zona Obor vor avea la dispoziţie un loc de joacă modern

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.